ДЕНЬ ВАЛЕНТИНА ПО-ОСОБЛИВОМУ

14 лютого 2023 року організатори свята навіть не сподівалися, що проводити доведеться в укритті, бо день розпочався з тривоги. Тому аби не наражати себе на небезпеку, учнівське самоврядування вирішило використати приміщення укриття.

Розважальний конкурс «Ідеальна пара», у якому змагалися 3 пари: Андрій та Наталя, Віктор та Надія, а також Богдан та Катерина пройшов весело та невимушено. Все було гарно: гарні пари, гарні конкурси, гарний настрій. Конкурсанти представляли свою візитівку, танцювали вальс, проходили випробування на уважність та спостережливість, допомагали один одному пройти перешкоди, відповідали на запитання, юнаки робили дівчатам тематичні компліменти.

Усі конкурси оцінювало компетентне журі: викладач української мови та літератури Сваричевська Тамара В’ячеславівна, майстер виробничого навчання Ткачук Олександр Вікторович, практичний психолог Булах Алла Семенівна.

В підсумку перемогла пара Андрій та Наталя. Титули «Містер Галантність і Міс Вишуканість» отримала пара Віктор та Надія, «Містер Натхнення і Міс Натхнення» – пара Богдан та Катерина.

Солодкі подарунки також отримали глядачі, які змагалися у конкурсах на спритність.

Позитивний настрій дарувала Наталя Ніколайчук, виконавши музичні композиції. Ведучими свята були Сергій Віник та Жанна Косяк.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість мати такі радощі!

+12

All reactions:

183Браїлівський Професійний Ліцей, Хижук Микола та ще 181