ТРАДИЦІЙНІ СІЧНЕВІ ПЕДАГОГІНІ ЧИТАННЯ

11 січня 2023 року в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» відбулися традиційні січневі педагогічні читання з теми «Педагогічні стратегії розвитку ключових компетенцій здобувачів освіти в умовах змішаного навчання».

У своїх виступах доповідачі презентували різноманітні актуальні теми сучасного освітнього процесу в професійній (професійно-технічній) освіті. Зокрема: «Педагогічні стратегії розвитку ключових компетенцій здобувачів освіти в умовах змішаного навчання» – заступник директора з виховної роботи Кучерук А.Л., «Дистанційне навчання при вивченні всесвітньої історії та громадянської освіти» – викладач суспільних дисциплін Укста В.Ю., «Інтерактивні методи навчання як засіб формування математичної компетентості» – викладач математики Гронська М.І., «Форми і методи фізичного виховання при дистанційному навчанні» – керівник фізичного виховання Суханов В.С., «Застосування активних форм і методів навчання під час викладання спецдисциплін» – викладач спецдисциплін Похолюк І.Л., «Гуртожиток як центр формування особистісної зрілості та життєвих компетенцій здобувачів освіти» – вихователь Драчевська О.А.

Цікавими були доповіді майстра виробничого навчання Яніцької Л.М. на тему: «Дистанційна освіта: сучасний формат виробничого навчання в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей», майстра виробничого навчання Макогон О.В. на тему: «Впровадження компетентісно-орієнтованих технологій з професії «Кухар», майстра виробничого навчання Розпутного В.Г. на тему «Вдосконалення професійної компетентності з професії «Водій автотранспортних засобів категорії «С», в яких узагальнено особливості викладання в умовах дистанційного навчання на основі досвіду роботи.

Практичний психолог Булах А.С. у своїй доповіді на тему: «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу в умовах воєнних дій» дала дієві практичні поради.

В ході виступів активно обговорювалися підняті питання.

Тримаємо освітянський стрій!