1 вересня-День знань

1 вересня 20221 року у Державному навчальному закладі  «Браїлівський професійний ліцей» відбулась  святкова урочиста лінійка з нагоди  Дня  знань.

   День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

  Цього святкового ранку ряди ліцеїстів поповнили чотири навчальні групи з професій «Кухар, Кондитер» , на базі базової середньої освіти; «Слюсар-електромонтажник; Водій автотранспортних засобів категорії «С»  на базі базової середньої освіти; «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Водій автотранспортних засобів категорії С» на базі базової середньої освіти; «Слюсар-електромонтажник; Водій автотранспортних засобів категорії «С» на базі повної середньої освіти тощо.

   На урочистості завітав староста смт.Браїлів Сваричевський Ростислав Олексійович та побажав  усім учням підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Також шановний гість додав що здібності та  наполегливість у навчанні стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

    Директор ліцею Лисак Андрій Романович привітав усіх присутніх з початком нового навчального року 2021-2021 та додав, що в  усі часи освідчена людина користувалася повагою.  Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити.

   «Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок!  Будьте  здоровими! Досягайте високих результатів у навчанні! Працюйте на користь своїх родин та України!»  – сказав Андрій Романович.

Навчатись на відмінно

Бажаєм вам віднині.

Батькам своїм на радість,

На славу Україні!