Педагогічні читання

5 січня 2021 року в державному навчальному закладі «Браїлівський професійний ліцей»  проведено педагогічні читання на тему «Організація освітнього процесу в державному навчальному закладі «Браїлівський професійний ліцей» із застосуванням технологій дистанційного навчання»

Захід проходив в оновленій електромонтажній лабораторії, в якій розміщено обладнання (мультимедійний проектор, ноутбук та мобільний екран), придбане за кошти отриманого гранду обласної ради.

В.о. директора Лисак А.Р. у своїй промові, акцентував увагу на використанні сучасних технологій у освітній діяльності, необхідності мобільності сучасного вчителя та швидкої адаптації до модернізації навчання в умовах пандемії.

Метою педагогічних читань є:

удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників, обмін досвідом щодо оновлення інформаційного та методичного забезпечення освітнього процесу, впровадження нових технологій форм і методів професійної підготовки здобувачів освіти.

Методист Кучерук А.Л. розповіла про організацію освітнього процесу в державному навчальному закладі «Браїлівський професійний ліцей» із застосуванням технологій дистанційного навчання.

Викладач спецдисциплін Ярошевич З.М. доповіла про форми і методи дистанційного навчання.

Викладач Бомк М.А. поділилась досвідом про проведення  уроків Історії України у дистанційному форматі.

Викладач Кубицька О.В. акцентувала увагу на основних моментах організації дистанційного навчання на уроках зарубіжної літератури.

Викладач спецдисциплін та майстер в/н Конокотін О.В. показав приклад проведення уроку  спеціальні технології у дистанційному форматі.

Викладач Похолюк І.Л. розповіла про впровадження елементів дистанційного навчання на уроках галузевої економіки.

Викладач спецдисциплін Ковтун Л.А. виокремила основні технології розробки електронного контенту для його використання в системі дистанційного навчання у професійній підготовці здобувачів освіти.

Викладач Сваричевська Т.В. поділилась досвідом організації та  проведення тижня гуманітарного циклу до Дня української писемності та мови у змішаному форматі проведення.

Практичний психолог Булах А.С. доповіла про організацію діяльності практичного психолога в період дистанційного навчання.

Соціальний педагог Кучер Ю.В. акцентувала увагу на роль соціального педагога під час дистанційного навчання.

Захід було проведено з дотриманням карантинних вимог.

Дякуємо усім за активну співпрацю!

Лисак А.Р.
Кучерук А.Л.
Ярошевич З.М.
Бомк М.А.
Кубицька О.В.
Конокотін О.В,
Похолюк І.Л.

Ковтун Л.А.
Сваричевська Т.В.

Булах А.С.
Кучер Ю.В.