Урок виробничого навчання – основна складова частина при вивченні обраної професії.
Перші набуті знання, уміння та навички від своїх наставників отримують наші першокурсники групи 14 «Кухар;Кондитер» (майстри в.н. Яніцька Л.М. та Гоцуляк Л.М.). Учні уміло повторювали вправи за майстрами виробничого навчання та на практиці відпрацьовували набуті навички по темі: «Приготування супів»
Перші страви дуже корисні для кожного, бо в них є багато поживних речовин, мікроелементів необхідних для організму в цілому, особливо для травної системи. Невід’ємними їх компонентами є овочі, які багаті вітамінами та клітковиною. Крім того їх рекомендують їсти тим хто стежить за своєю фігурою. Вони збуджують апетит, підвищують секрецію залоз органів травлення, тому їх готують із різноманітних продуктів.
Пропонуємо до вашого перегляду підбірку фотографій наших юних здобувачів освіти!