11 та 12 березня було проведено державну кваліфікаційну атестацію за професією “Кондитер” на здобуття 3 розряду в групі 25-ТК і з професії “Слюсар-електромонтажник ” в групі 24-ТЕ – на здобуття 4 розряду.
Майбутні кондитери представили вироби з пісочного, бісквітного, шарового, дріжджового тіста – торти, корзинки та трубочки з білковим та масляним кремом , кекси , заварні тістечка. Професійні вироби представили Копша Людмила – “Коровай”, торт “Весільний” – Качуровська Катерина, торт “Наполеон” – Резнік Роман, торт “Казка” – Бобик Денис. Всі володіли грунтовними знаннями з технології приготування кондитерських виробів, правил охорони праці, санітарних вимог.
Кваліфікаційна комісія, головою якої була Оксана ОСТРОЖНЮК, підтвердила 3 розряд з професії “Кондитер”.
Здобувачі освіти групи 24 -ТЕ в ході іспиту захищали підготовлені теоретичні роботи та демонстрували практичні уміння і навики виконання електромонтажних робіт. Серед тем, які захищали – монтаж електропроводки однокімнатної квартири, монтаж електропроводки в гофрованій трубі, підключення асинхронного трьохфазного двигуна, підключення та реверсивний запуск електродвигуна та інші роботи згідно вимог.
Кращими роботами відмічені проєкти “Електрифікація двокімнатної квартири (у вигляді показового стенду)”, який підготував Дем’янчук Олександр, “Монтаж розподільчого щита для будинку”, виконаний Яровим Максимом.
Кваліфікаційна комісія, головою якої був Анатолій ЗАЄЦЬ, підтвердила 4 розряд з професії “Слюсар-електромонтажник”.








