Тиждень фізико- математичних дисциплін на тему «У світі цікавого»

З 23 по 27 травня 2022 року в ліцеї було проведено тиждень на тему «У світі цікавого!».

В рамках тижня було заплановано ряд заходів, що сприяли поглибленню знань з фізики, математики та інформатики. Здобувачі освіти 12-С та 13-К груп жваво та наполегливо взяли участь у квесті ,,Математична інтуїція”, який підготувала та провела викладач математики Богатченко Світлана Михайлівна. Переможцями квесту стала команда ,,Юні математики” групи 13-К: Доїзжак Дарина, Доїзжак Олександра,Луковенко Софія, Стратійчук Катерина, Стоян Анастасія. Друге місце зайняла команда групи 12-С: Осіпов Максим,Разеватов Юрій, Степанюк Богдан.

В рамках круглого столу «Мирний атом», який організувала викладач фізики Красняк Антоніна Михайлівна, учні поринули в обговорення недоліків атомної енергетики та переваг альтернативних джерел енергії. Викладач Похолюк Ірина Леонідівна підготувала онлайн складання пазлу# Space_Всесвіт, під час складання якого здобувачі освіти змогли випробувпти свою логіку та швидкість мислення. Переможці: 1місце – Ковальчук Анастасія,2 місце- Василик Аліна,3 місце – Деркач Ірина.

Також було підібрано і продемонстровано відеоматеріали ,,Математика і фізика навколо нас” та презентовано роботу онлайн лабораторій.Протягом цього насиченого тижня усі бажаючі могли проявити свою спритність, спостережливість,ерудицію та більше дізнатись про оточуючий світ.