Особливий випускний березня 2022 року

Військова агресія Росії в Україні, ідуть бої із загарбниками, народ України відстоює свою незалежність – таким є березень 2022 року. Але життя, незважаючи на війну , вимагає іти вперед, навчати, виховувати нове покоління Нової України.

Цьогоріч через карантин та війну випускники завершували навчання в особливих умовах із дотриманнями деяких обмежень. Однак, це не вплинуло на освітні плани та якість отриманих знань. 14 березня 2022 року у ДНЗ « Браїлівський професійний ліцей» у залі Слави відбувся особливий випуск учнів групи 32-С з професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Водій автотранспортних засобів категорії С”

Урочисту лінійку розпочали під звуки Гімну України. Директор ліцею Лисак Андрій Романович вручив учням дипломи кваліфікованих робітників, свідоцтва про повну загальну середню освіту , привітав усіх із завершенням навчання, побажав не зупинятись на цих досягненнях, працювати на розвиток нашої країни, гідно підтримувати та захищати свою Батьківщину. До випускників звернулись Класний керівник Ковтун Людмила Анатоліївна та майстер виробничого навчання Порощук Валерій Миколайович із тремтінням у голосі по-батьківськи побажали миру, здоров`я добра та злагоди в родинах.

Також було вручено грамоти за успіхи у навчанні, спортивно- масову роботу та участь у громадському житті ліцею Веденко Давиду, Власенко Олександру, Очеретному Максиму, Круку Олександру, Яровенко Петру, Шелесту Данилу.

До побажань приєднався весь педагогічний колектив ліцею. Сьогодні, в час розлуки з ліцеєм візьміть це слово у довгу, інколи тернисту й звивисту, натруджену, а часом і зовсім незбагненну для вас дорогу життя. Хай спогад про роки навчання у ліцеї сяє вам завжди і ніколи не згасає віра в себе. А ще візьміть в дорогу життя, шановні випускники, отчий дім, ніжну мамину колискову, солов’їну рідну мову, батькову мудрість і вчителеве слово.