Вільні творити майбутнє

З  нагоди свята Дня гідності і свободи у державному навчальному закладі “Браїлівський професійний ліцей” класними керівниками було проведено онлайн-урок для здобувачів освіти навчальних груп година памяті на тему  “Україна – територія гідності і свободи” з використанням матеріалів національного меморіального комплексу героїв небесної сотні-музею революції гідності    https://maidanmuseum.org/uk/node/1727   та виставку-презентацію “Тернистий шлях до незалежності” підготовлену бібліотекарем ліцею Колос Л.А.

    Події, до яких приурочено День Гідності та Свободи, є одними з ключових моментів українського державотворення, знаковими точками консолідації народу та уособленням глибинних трансформацій суспільної свідомості.

    Ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

     Щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Бажаємо миру та злагоди всім українцям, гарної долі, сімейного щастя!

     Україна – територія гідності і свободи.  Це  доведено подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Україною потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас.

З Днем гідності та свободи!