Святкування Дня працівника освіти у державному навчальному закладі “Браїлівський професійний ліцей”

Теплого осіннього ранку 01 жовтня 2021 року усі учасники навчально-виховного процесу зібрались у святковій залі  ДНЗ “Браїлівський ліцей” з нагоди  урочистостей присвячених  Дню працівника освіти. На свято завітали  ветерани педагогічної праці Базилюк Микола Йосипович, Черній Ольга Степанівна, Черній Петро Ілліч, Резедент Тамара Володимирівна, Гресько Олена Леонтіївна.

   Директор ліцею Лисак Андрій Романович привітав колег  зі святом побажав творчих звершень, наснаги в роботі, вдячних учнів, міцного здоров’я та злагоди в родинах. Грамотою та Дипломом І ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА за підготовку переможців  ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації “Історія України і державотворення” було нагороджено викладача суспільних дисциплін Бомк Майю Анатоліївну та учасників гуртка “Родина”. Сваричевську Тамару В’ячеславівну  нагороджено Грамотою Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА за підготовку переможця ІІІ етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   Також було вручено Грамоти за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти  працівникам  ліцею: заступнику директора з НВР Скульському Олегу Васильовичу, методисту ліцею Кучерук Аллі Леонідівні, вихователю гуртожитку Драчевській Оксані Анатоліївні, майстрам виробничого навчання Пастуховій Оксані Миколаївні та Гоцуляк Лесі Миколаївні,секретарю Репінській Світлані Сергіївні, завідуючій господарством Вітюк Валентині Василівні, технічній працівниці Кабалюк Світлані Миколаївні. Також ученицям групи № 33-К Лісовецькій Марії та Деркач Ірині вручені Дипломи ІІІ ступеня Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА за перемогу в музичному проекті серед учнів закладів професійно-технічної освіти “Територія творчості” у номінації “Сучасне вокальне мистецтво”.

    Після урочистої частини на усіх присутніх чекав святковий концерт від учнів ліцею. В рамках програми лунали пісні та звучали вірші від учнів навчальних груп Лісовецької Марії, Деркач Ірини, Настенко Анастасії, Хижука Миколи, Ніколайчук Наталії, Стоян Анастасії, Стратійчук Катерини, Дуднік Вікторії, Танцури Олега, Гуцалюк Мирослави,  Юлії Панкевич, Березюка Дениса, Степанюка Богдана.  Ковальчук Анастасія, Залевська Діана та Бермес Дар’я продемонстрували запальний танець.

    Здобувачі освіти вітали наставників букетами осінніх квітів та щирими посмішками. Усі присутні на святі отримали незабутні яскраві враження та чудовий настрій.