Заходи до Дня захисника України у ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей»

На виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2021 року №1189-р  «Про заходи з відзначення у 2021 році Дня захисників та захисниць України», Плану виховної роботи на 2021-2022 н.р., з метою забезпечення активної участі учнівської молоді в заходах національно-патріотичного спрямування, вшанування військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу серед учнів ПТНЗ, а також підвищення зацікавленості учнівської молоді щодо державної служби у Збройних силах України, у  державному навчальному закладі “Браїлівський професійний ліцей” в період з  01.10.2021р. до 15.10.2021р. було проведено ряд заходів: виставку плакатів «Захисникам України!», виховну годину в групах «Служити Україні – справа кожного громадянина!», патріотично-розважальну програму «Козацькому роду нема переводу!»,  демонстрацію тематичних документальних і художніх фільмів у читальній залі гуртожитку.

       В рамках патріотично – розважальної програми  «Козацькому роду нема переводу!» здобувачі освіти ознайомились з історією свята, вшанували героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, а також змогли  позмагатись у спритності виконання естафет та спортивних вправ. За підсумками та видами  змагань  визначено переможців:

Армреслінг хлопці

І місце – Васильченко Л.  гр.11-Е; ІІ місце – Івасик Д. гр.21-Е;

ІІІ місце – Щур І. гр.14-ТЕ

Армреслінг дівчата                   

  І місце – Дудник В. гр.13-К; ІІ місце – Загоруй І. гр.22-К;

ІІІ місце – Лісовецька М. гр.33-К

Скакалка

  І місце – Посух В. гр.11-Е; ІІ місце – Калюжко В. гр.31-Е;

ІІІ місце – Ковальчук А. гр.33-К

Армліфтінг хлопці

  І місце – Підопригора  Д. гр.32-С;

 ІІ місце – Гендзьора Р. гр.21-Е та Васильченко Л. гр.11-Е; ІІІ місце -Лановий Д. гр.31-Е

Армліфтінг дівчата

І місце – Лиса М. гр.33-К; ІІ місце – Лісовецька М. гр.33-К та Гуцалюк М. гр.22-К;

ІІІ місце-Загоруй І. гр.22-К та Сігарьова Д. гр.13-К

Гиря 16 кг

І місце – Паляниця Р. гр.31-Е; ІІ місце – Власенко А. гр.32-С;

ІІІ місце – Гендзьора  Р. гр.21-Е

          Для участі у виставці  плакатів «Захисникам України!» здобувачі освіти  навчальних груп подали свої роботи. Переможці розподілились наступним чином:

І місце зайняла робота гр.12-С «Захисникам України присвячується!»

ІІ місце  розділили групи  22-К  та 21-Е, ІІІ місце розділили групи 33-К та 14-ТЕ,

ІV місце зайняли роботи груп 31-Е, 13-К та 11-Е. Вітальний плакат групи 12-С відправлено у Вінницький державний центр естетичного виховання учнів  професійно-технічних навчальних закладів для участі в обласному етапі виставки присвяченої Дню захисників України.