Підсумкове засідання атестаційної комісії

     25 березня 2021 р. в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, яке проходило в режимі онлайн-конференції спільно з членами атестаційної комісії Департаменту гуманітарної політики та Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти.

     В особливих умовах проходив атестаційний період, проте педагогічні працівники, які атестувалися в поточному році активно та плідно працювали: приймали участь у засіданнях педагогічних рад, методичних комісій, виступали на січневих педагогічних читаннях; проводили відкриті уроки та позакласні заходи як у дистанційному, так і в змішаному форматі; були активними учасниками обласних та всеукраїнських конкурсів, де неодноразово займали призові місця. Багато уваги приділяли самоосвіті, опановували сучасні форми та методи навчання, зокрема, успішно працювали у сервісі Google Classroom, створювали тести у додатку Google Форми, на освітніх платформах «На урок», «Всеосвіта» тощо,   створювали персональні блоги.

    Свої напрацювання та творчі звіти представляли на засіданні педагогічної ради, підготувавши креативні та змістовні портофоліо.

     На засіданні було підсумовано плідну та результативну діяльність педагогів, які атестувалися, зачитано характеристики, враховано документи про підвищення кваліфікації, досягнення.  Проводилося голосування та оголошувались результати атестації.

     За підсумками засідання:

    присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії»  Кубицькій О.В. – викладачу зарубіжної літератури, Кучер Ю.В. – соціальному педагогу, Похолюк І.Л – викладачу економіки;

     порушено клопотання перед атестаційною комісією Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» Ярошевич З.М. – викладачу спеціальних дисциплін, Булах А.С. – практичному психологу; підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «старший викладач» Бомк М.А. – викладачу суспільних дисциплін, Ковтун Л.А. – викладачу спеціальних дисциплін, Сваричевській Т.В. – викладачу української мови та літератури. Також порушено клопотання про присвоєння Сваричевській Т.В. педагогічного звання «викладач-методист»;

   порушено клопотання перед обласною атестаційною комісією про нагородження Грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА викладачів Бомк М.А. та Похолюк І.Л. 

     Вітаємо колег із успішним проведенням атестації та бажаємо росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи!