Виховний захід «Навіки єдині»

22 січня – велика історична подія для українського народу. Відбулося споконвічне прагнення українців до єдності. 22 січня 1919 року в Києві на Софіївській площі було підписано Акт Злуки між ЗУНР і УНР.

Сьогодні в Україні обставини склалися так, що на жаль, йде війна. Знов брат проти брата налаштував зброю. Цьому, як і колись, сприяло втручання ззовні. Щоб зберегти територіальну цілісність держави нам потрібно бути єдиними.

Цій події був присвячений загальноліцейний тематичний захід «Навіки єдині» в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей». З вітальним словом виступив в.о. директора навчального закладу А.А.Сопун. Учні груп відповідально поставилися та підготували цікаві виступи. Урочистості почалися з крокуванню прапорами за участю учнів групи № 15, а саме: Ротарь Дмитро, Гавришенко Володимир, Барський Дмитро, Косецький Микола, Крижанівський Владислав. Програму вели учениці групи №14 Пастухова Аня та Котюк Дарина, які цікаво, доступно розповіли історію об’єднання Західноукраїнських і Наддніпрянських земель. Залевська Діана, Ковальчук Анастасія, Бермес Дарина, учениці групи № 14,прочитали вірші про Україну. Присутніх піснями привітали Лісовецька Марія та Деркач Ірина, учениці групи № 14.

В ході заходу учні переглянули документальний фільм «Велика Злука», який висвітлив реальну картину подій того часу.

Глядачі та учасники заходу взяли участь у флешмобі до Дня Соборності «Єдині назавжди» перед навчальним корпусом ліцею.