Мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодоморів

      У п’ятницю, 22 листопада , в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» був проведений мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв голодоморів, особливо  розкривалась тема голодомору 1932-1933 рр.  В доступній формі подачі матеріалу з використанням архівного матеріалу, організатори  мітингу-реквієму та його учасники, зуміли присутнім коротко описати жахливу історію голодоморів і переконати їх, що слово «голод» і  «голодомор» мають корінні відмінності.

        Жахливу історичну правду про події голодоморів почули присутні з уст викладачів-організаторів Уксти В.Ю. та Похолюк І.Л., яким допомагали учні: Шевчик Андрій, Козлова Марія, Ковальчук Анастасія. З глибоким сумом учні ліцею дізналися про наслідки голодомору 1932-1933 рр.  у селищі  Браїлів, у якому, на жаль, немає пам’ятника жертвам тих жахіть ( а їх значиться тільки в офіційному реєстрі 82 людини).

        Глибоко запали в душу присутнім переконливі слова в.о. директора ліцею А. А. Сопуна, який підкреслив, що тільки тоді ми не допустимо негативні прояви любої антинародної влади, коли втілимо в життя один з основних принципів Святого Євангелія: «Возлюби ближнього, як самого себе».