День знань у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, викладачів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління.

      На святковій  лінійці  були присутні ветерани праці, почесні гості, батьки. Панував урочистий і піднесений настрій, бо у цей день до нашого ліцею вливалися першокурсники.

    В.о. директора  ліцею  Сопун Анатолій Анатолійович  привітав  учнівський та педагогічний колектив із початком навчального року, побажав здоров’я, натхнення, успіхів. Також закликав учнів гордо нести звання ліцеїста, оволодівати знаннями, щоб в майбутньому стати висококваліфікованими фахівцями і патріотами України.

      Особливо цікавими були виступи:  директора міжрайонного центру зайнятості  Когут Тетяни Станіславівни, голови батьківського комітету Пастухової О.М., голови учнівського самоврядування Котюк Дар’ї, ветеранів, теперішніх і колишніх працівників ліцею. Вони  щиро привітали викладачів, учнів та їх батьків із стартом нового навчального року, нового освітнього процесу.

        Кращих учнів було відзначено грамотами

       1 вересня – це день квітів  і посмішок, це  певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового  навчального року. У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, завдяки кому маємо можливість – бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!