День знань у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

       Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято учнів, учителів, батьків, свято, яке об’єднує всі покоління.

      Цьогоріч в Україні стало можливим відійти від  стандартного формату «лінійок»  1 вересня. Дотриматися рекомендацій  МОН вирішили і в Державному навчальному закладі «Браїлівський професійний ліцей». Святкова лінійка пройшла у формі заходу «Свято великої сім’ї – з покоління в покоління». На нашому святі були присутні ветерани праці, почесні гості, батьки. Панував урочистий і піднесений настрій, бо у цей день до нашого ліцею вливалися першокурсники.

     Директор ліцею  Суханова Катерина Василівна привітала  учнівський та педагогічний колектив із початком навчального року, побажала натхнення, успіхів, Божого благословення.

     Особливо цікавими були виступи наших ветеранів, теперішніх і колишніх працівників ліцею.

     Базилюк Микола Йосипович розповів присутнім про історію навчального закладу, його ветеранів, внесок директора Суханової К.В. в розвиток  ліцею і закликав учнів гордо нести звання ліцеїста, оволодівати знаннями, щоб в майбутньому стати висококваліфікованими фахівцями і патріотами України.

       Резедент Тамара Володимирівна щиро привітала викладачів, учнів та їх батьків із стартом нового навчального року, нового освітнього процесу.

      Викладачі Сваричевська Тамара Вячеславівна та Кучерук Алла Леонідівна підготували виступ – презентацію про Україну, про роль нашого населеного пункту у становленні української державності як цілісного об’єкту пізнання, що має характерні особливості в історичному, природничо-географічному, економічному та культурно-соціальному розвитку. Це сприяло   усвідомленню  учнями   взаємозв’язку   між   індивідуальною свободою, правами людини та її обов’язками; вихованню патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до державної символіки, культурного й історичного минулого України, любові до свого краю.

       1 вересня – це день квітів  і посмішок, це  певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового  навчального року. У цей день ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, завдяки кому маємо можливість – бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!