Звіт директора ліцею Суханової К.В. про підсумки роботи 2017-2018 н.р.

          22.06.2018 року в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» відбулося щорічне звітування директора ліцею Суханової К.В. перед трудовим, батьківським та учнівськими колективами за підсумками роботи 2017-2018н.р.

        Також на звіті були присутні:  завідувач методичним відділом Вінницького центру естетичного виховання учнів ПТНЗ Кутова В.П., депутат райради Власюк  М.А., голова спілки ветеранів АТО Окаєвич М.Л., учасник волонтерського руху Войтович В.В., голова батьківського комітету Азізова В.В. та інспектор з благоустрою смт.  Браїлів – Єфанов І.І.

       У своєму звіті директор ліцею у повному обсязі розкрила суть роботи закладу за 2017-2018 навчальний рік. Виступаючі відзначили позитивний результат в роботі навчального закладу. Членами лічильної комісії було зазначено, що за результатом відкритого голосування, більшістю присутніх визначили роботу закладу та директора Суханової К.В. в цілому задовільною.

       Головуючий на зборах Скульський О.В. зачиталв ухвалу, у якій визнано роботу директора ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» за звітний рік задовільною.

Повністю текст звіту про підсумки роботи ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей” : 

З В І Т директора 2018