Конкурс юних талантів ліцею

 «Таланти у землю не ховай,

його цінуй та розвивай»

 

      Насправді, учні, кожна людина наділена різноманітними талантами:хтось має гарний голос і співає, хтось пише чудову музику, а хтось її виконує, хтось малює, відтворює цю красу у своїх картинах.

 Талант – таке обдарування, яке дає змогу людині на високому рівні виконувати певну діяльність і отримати результати в ній. В народі кажуть, що талант – це Божий дар.

      Але який би то талант не був, ми не маємо права про нього забувати, а навпаки повинні цінувати і розвивати його. Пізнавайте себе, прислухайтеся до своїх здібностей, пробуйте себе у різних видах діяльності. Це дасть змогу в майбутньому чітко знати, що вам ближче, що у вас краще виходить, ви зможете правильно обрати свій професійний шлях, займатися улюбленою справою, яка приноситиме задоволення вам та користь. Так, 8 лютого у ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» було проведено конкурс «Таланти ліцею».

    Метою заходу було довести учням ідею неповторності та унікальності кожної особистості,  наголосити, що кожна людина наділена талантами; обговорити шляхи розвитку  талантів; допомогти усвідомити відповідальність за розвиток власних здібностей, талантів, розвивати творчу акторську майстерність учнів.

      У заході взяли участь такі учні: Коваль Володимир (5 група), Фарафонова Валентина,  Бондар Алла, Стефурак Олена (4 група), Лесь Валентина, Мельник Дмитро (7 група), Пастухов Назар (10 група), Бартко Ілона, Бойченко Марія, Котюк Дар’я, Мовчан Тетяна, Пастухова Ганна, Трачук Анастасія, Пастухова Каріна (14 група).