Зустріч з волонтерами

     Вже три роки поспіль тривають бойові дії на Сході України. Українські силовики та військовослужбовці Збройних Сил  протистоять незаконним збройним формуванням «псевдо республік» так званих ДНР та ЛНР.

      12 лютого 2018 року до ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» завітали волонтери: Кучер Анатолій Степанович (підвозить подарунки від громадян України), Бевз Світлана Володимирівна (учасниця бойових дій батальйону «Айдар», командир зенітного розрахунку), Ковач Вікторія Олегівна (учасниця бойових дій, офіцер запасу батальйону «Азов», лікар за фахом, активіст організації «Миротворець»), Войтович Валентиною Володимирівною (матір бійця 95-ї аеромобільної бригади).

      Учнів нашого ліцею до глибини душі вразила розповідь волонтерів про свою роботу, про життя воїнів у зоні АТО, вони зрозуміли, якою важливою є підтримка воїнів у зоні АТО, тому намагаються допомогти всіма силами чим можуть. А все почалося з того, що наш ліцей виконав замовлення керівника волонтерського руху громадської ради смт Браїлова Окаєвича Миколи Леонтійовича і на передову АТО було відправлено близько 2000 вареників та 800 пиріжків. А ще раніше учнями ліцею було сплетено декілька маскувальних сіток. Наразі виконуємо нові замовлення і тим самим вкладаємо свою часточку в розбудову незалежності держави Україна.

Так, в масштабах країни це зовсім не багато, але те зерно нового патріота, проросте з часом і дасть щедрий урожай.